Gyereknap – 2014

Június 8-án délután a Faluház előtt közel 200 fő részvételével Gyermek Délután került megrendezésre. A rendezvény szervezéséért a Csillagház és a Mária telepi Közösségi Ház, valamint az iskola dolgozói illetve a Szülői Munkaközösség felelt. A magánadományból támogatott rendezvény célja az idei Gyermeknap méltó megünneplése volt. A helyszínen számos, egy időben zajló program fogadta a kilátogatókat. Az ügyességüket a különféle akadálypontokon megpróbálók ezeket végiglátogatva zsetonokat gyűjthettek, amelyeket palacsintára és zsákbamacskára válthattak be. Amikor a meleg alábbhagyott, a helyszínen szerveződött focicsapatok érmekért mérkőztek meg egymással. Más sportok kipróbálására is volt lehetőség: görkorcsolya, íjászat, boksz, labdajátékok várták a gyerekeket. Az ügyességet kedvelők a lengőtekét, horgászatot, kirakót, labdavezetést és számos népi játékot is kipróbálhattak. A kézműves beállítottságúak papírsárkányt készíthettek és gyöngyöt fűzhettek. A programot lufi bohóc, légvár, trambulin, vattacukor árus, pónilovas kocsi és gokart színesítette. Végül közel 1500 palacsinta és 300 zsákbamacska talált gazdára.

Ezúton köszönjük Csurár Mihálynak aki sok mosolyt csalt a gyermekarcokra a póni lovaglás biztosításával. További köszönet illeti Cimberné Maszlag Anikót a színvonalas szervezésért, a településen dolgozókat önkéntes munkájukért.

Legnagyobb köszönet pedig a rendezvény anyagi fedezetét biztosító adományozót illeti, aki nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre. Köszönjük!

Hős Gábor
Csillagház

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>