Baksra látogatott Latorcai János – kistelekjaras.hu

 

Farkas Sándor meghívására Bakson járt az Országgyűlés alelnöke, a polgármester beszámolt az elmúlt években történt fejlesztésekről és jövőbeli célokról, nőnap alkalmából pedig köszöntötték a polgármesteri hivatalban dolgozó hölgyeket

 

Március 8-án Farkas Sándor országgyűlési képviselő meghívására Baksra látogatott Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A polgármesteri hivatal előtt Búza Zsolt polgármester és Dr. Veres Péter jegyző fogadta a két kormánypárti politikust. A polgármester beszámolt az elmúlt években történt fejlesztésekről és jövőbeli célokról.

latorczai_20170308_012

Majd a Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda óvodavezetője, Pinjung Emilné mutatta be a baksi óvodát, ahol a gyerekek által készített ajándékkal is meglepték a vendégeket.

latorczai_20170308_018

Felzárkóztató programok tekintetében Baks élen jár Csongrád megyében – mondta a településvezető, egy ilyen program segítségével hozták létre a Csillag házat, ahol Czimberné Maszlag Anikó, mint a Csillagház vezetője beszélt a sikeres baksi képzésekről, programokról.

latorczai_20170308_030

Végül Latorcai János és Farkas Sándor nőnap alkalmából virággal köszöntötte a polgármesteri hivatalban dolgozó hölgyeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *